Harppauksen aika

Nyt on aika ottaa pienen askeleen sijaan suurempi harppaus hiihtäjänä. Suurin osa suomalaisista urheilijoista tietää tilanteen, jossa käydään koulua, tehdään töitä ja urheillaan samanaikaisesti. Roikutaan löysässä hirressä, eikä aika ja energia riitä minkään asian tekemiseen kunnolla. Intohimomme ja sydämmemme sykkivät hiihdolle, joten jatkossa panostamme siihen täysillä. Haasteita varmasti jatkossakin riittää, mutta selkeä valinta on mielestämme parempi kuin ”katsotaan, katsotaan” tilanne.

Alkavan kauden suurimmat haasteemme ovat pysyä terveenä sekä löytää lisää yhteistyökumppaneita ja tukijoita. Kevät jatkuukin kiireisenä asioita järjestellessä ja uutta harjoituskautta aloitellessa. Suunnitelmamme onkin saada Juhannukseen mennessä kaikki asiat kuntoon, jotta sen jälkeen ei tarvitse enää tehdä kompromisseja harjoittelussa eikä murehtia raha-asioita.

Ja itse asiaan eli harjoitteluun. Olemme perinteisesti aloittaneet harjoituskauden viikosta 17, niin tänäkin vuonna. Täällä Rovaniemellä se tarkoittaa sitä, että uuden kauden harjoittelun voi aloittaa hiihtäen. Rovaniemellä hiihtokelit jatkuvat varmasti toukokuulle ja näin keväisin täällä pääsee myös hangille nautiskelemaan hiihdosta. Tarkoitus on lisätä kesäharjoittelumuotoja (juoksu, pyöräily yms.) asteittain ja hyödyntää hiihtokelit säiden ollessa kohdillaan. Rullahiihtoa ei ole kiire aloittaa, koska hiihtotuntumaa voi ylläpitää lumella hiihtäen.

hangilla

Jatkossa kuulumisiamme voi seurata näillä sivuilla sekä facebookissa (Iina ja Niila) ja instagrammissa (iinajaniila). Pysythän kuulolla.

DSC_0578

Iina ja Niila

2 comments

  1. Aivan mahtavaa herra ja rouva Ahokas-Komonen! Upeat sivut! Nyt vaan sokka irti ja hanat auki ja kaasu pohjaan (mitäs näitä nyt on) ja täysillä uuteen treenikauteen. Oon teidän superfani! Puspus! -Pauliina

Comments are closed.