Vuokatti takana, Olos edessä

Niin se meni kauden alotus Vuokatissa. Eipä siitä paljon jäänyt kerrottavaa. Sprintissä molempien hiihdot jäivät karsintaan ja Niila loukkasi vielä hieman jalkaa. Sunnuntain viestissä Iinalla oli jo vähän parempaa menoa, mutta huolestuttavan paljon sitä silti aikaeroa tuli keulaan.

No jotain hyvää reissussa kuitenkin oli. Vaikka kesällä tuli enemmän rullakisoja, kuin aikaisemmin, on talven kisat kuitenkin välineineen ja tunnelmaltaan ihan eri. Eli hyvä se on saada suurimmat hermoilut avauskisassa purettua ennen tärkeämpiä kisoja.

Vuokatin viikonlopun jälkeen valmistautuminen Olokselle on sujunut hieman kaksijakoisesti. Niila on joutunut selaamaan suunnitelmia ja oohon saakka. Muutama päivä meni jalkaa parannellessa jonka jälkeen sitten iski vielä flunssan päälle, joten Vuokatin jälkeen on kertynyt tasan 2 harjotuspäivää. Pikkasen alkaa painetta keräämään muuallekkin kuin poskionteloihin tämä tilanne. Hyvin onnistuneen kesäharjoittelun hedelmät jää nyt alkutalvesta poimimatta. Mutta eipä auta..  Pettymykset on nieltävä ja siirrettävä katse eteenpäin ja alettava valmistautumaan kohti uusia tavoitteita. Vielä on talvea jäljellä.

Iina sen sijaan on päässyt nauttimaan Rovaniemen hyvistä, hetken aikaa ehkä Euroopan parhaista, hiihto-olosuhteista. Turhaan epäilimme latutilannetta 🙂 Harjoittelu onkin sujunut suunnitelmien mukaan ja odotukset ovat korkealla Oloksen viikonlopusta.

Tänä vuonna Oloksen kisoista on tarjolla liveseuranta. Tulosten lisäksi myös liikkuvaa kuvaa on luvassa. Eli kaikki hiihtourheilun ystävät Kestävyysurheilu.fi TV:stä seuraamaan kisoja kaikkina kolmena päivänä. http://www.kestavyysurheilu.fi/tv

Näillä tunnelmilla kohti Olosta,

Iina ja Niila