Elämää Ylläksen jälkeen

Ylläksen jälkeen ohjelmaan on mahtunut monenlaista. Heti leirin jälkeen pari seuraavaa päivää otettiin kevyemmin, jotta palautuminen lähti varmasti käytiin. Palautumista edistimme laadukkaalla ravinnolla, kylmähoidolla,  kevyellä liikunnalla sekä tietysti levolla. Tulipa siinä turvauduttua myös yhteen vippaskonstiin, nimittäin gelaton palauttavaa vaikutusta ei sovi väheksyä.

gelato

rantamuotia
Rantamuotia

tottorakka

Viimeaikoina on Rovaniemelläkin nähty tämän kesän harvinaisuus, aurinko. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan 🙂 Sopivasti kelitkin lämpesivät ja marjat ovat alkaneet kypsyä. Suoreeniä tehdessä tuli löydettyä oiva hillapaikka. Ja niin kuin tapana on niin paikka jääköön salaisuudeksi 😉

hillamatas

hilla
Valioyksilö
iltapala
Iltapalaksi kelpaa välillä herkutella

Ei tässä sentään pelkästään marjoja olla poimittu, vaan Ylläksen leirin jälkeen harjoittelu on jatkunut lyhyen palauttelun jälkeen normaalisti. Perustekemistä vielä, mutta syksyn edetessä tehoreenien määrää tulee pikku hiljaa lisääntymään. Rovaniemen tuttujen reenimastojen lisäksi kävimme testaamassa Överkalixin rullaradan. Olipa hyvä! Sopivan vaihtelevaa maastoa 5km rullarata. Radalta löytyy niin helpompaa vauhdikkaampaa pätkää kuin jyrkkiä nousujakin. Maastollisesti menee jo lähelle Otepään rataa 🙂 Vaikka Överkalix on pikku kylä niin on silti hieno nähä, että siellä on panostettu noinkin hyvään rullarataan. Nyt kun paikka on tuttu niin varmasti tulee jatkossakin sitä käytettyä.

iinaoverkalix
Överkalixin rullaradalla

overkalixpanorama

overkalixrullskidbana

storaberglopp
Auringonlaskua ihastelemassa

Kesäisten kelien innoittamina pistimme ranttaliksi ja kaivoimme grillin esiin 🙂 Kyllä nyt ainakin kerran kesässä pitää grillata..

grilli

Iina ja Niila

P.S Maisemat näyttävät vielä hienommilta kun klikkaat kuvat isommaksi 🙂